The HILLS

64 m² | 2019 | Львів

На самому початку роботи дуже важливо зрозуміти, чого хоче замовник! Ми це вже не одноразово говорили. Після цього всі інші процеси йдуть легко. 

 

 

Основну концепцію і колірну гамму інтер'єру The Hills затвердили дуже швидко - чорний у поєднанні з текстурою дерева, але й не обійшлося без яскравих кольорових акцентів. А потім вже пішов етап деталювання, підбір матеріалів, меблів, сантехніки, а також розробка технічних вузлів і всіх необхідних креслень для успішної реалізації.

Особливість була в тому, що об'єкт для розробки знаходиться у Львові, а замовниця - ні :) Все наше спілкування проходило в он-лайн режимі, що абсолютно ніяк не відбилося на результаті! Як і наш клієнт, ми закохалися в інтер'єр, який вийшов в результаті. До реалізації залишилося зовсім трохи часу, чекаємо моменту здачі об'єкта від забудовника.

Крім візуалізацій ми додали 3D схему планування всієї квартири для того, щоб ви змогли краще зрозуміти сам проект.

© 2018 BeSense Studio

  • BeSense Facebook
  • BeSense Instagram
  • BeSense Behance
  • BeSense Pinterest
  • BeSense Twitter
  • BeSense LinkedIn