NERO

74 m² | 2020 | Львів

Як це часто буває, кухню ми об'єднали з вітальнею, за рахунок чого простір став цікавіше та більш функційним. На кухні ми зробили острів, в торці якого за побажанням клієнта передбачили полички з підсвіткою для зберігання пляшок. Також було побажання вписати в інтер'єр улюблену картину - ми для неї знайшли місце над диваном в відпочинковій зоні.


Основною вимогою до інтер'єру спальні було зробити її максимально легкою і ніжною. Тому тут ми вирішили відмовитися від темних кольорів взагалі. Щоб надати інтер'єру легкості, ми використали багато світлого текстилю, а стіну за узголів'ям прикрасили фотошпалерами з тропічним листям в ніжних пастельних тонах.


До пандемії багато хто недооцінював важливість мати вдома гарне робоче місце. Зараз ми спостерігаємо тенденцію робити як мінімум одне повноцінне робоче місце, або навіть цілий кабінет. В майбутньому, коли з'являться діти, цей кабінет можна буде переобладнати в дитячу кімнату.

Команда проекту:

  • Дизайнер інтер’єру: Дарія Непорожня
  • CG Художник: Дарія Непорожня
  • Архітектори інтер’єру: Ілля Горбенко, Тетяна Попович

© 2018 BeSense Studio

  • BeSense Facebook
  • BeSense Instagram
  • BeSense Behance
  • BeSense Pinterest
  • BeSense Twitter
  • BeSense LinkedIn